Via Vallen – Sayang

Chord Kunci Gitar Via Vallen – Sayang

[intro] A# C Am Dm Gm C F

  F                Am
Sayang opo kowe krungu 
            Dm
Jerit e ati ku
                 Am
Mengharap engkau kembali
  A#       C          Am    Dm
Sayang nganti memutih rambutku
   Gm    C          F
Ra bakal luntur tresnoku

F
Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko atiku
Am
Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
Dm
Duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Am
Kowe wes tak wanti wanti malah jebul 
A#                  C
saiki koe mblenjani janji
             Am                    Dm
jare sehidup semati nanging opo bukti
               A#                  C
kowe medot tresnoku demi  wedoan liyo
            F
yowes ora popo insyaallah aku iso lilo

Dm                  Am                 A#
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
    C      F
merana uripku
    A#          C       Am       Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
       A#                     C
aku nangis nganti metu eluh getih putih

[chorus]
  F                Am
Sayang opo kowe krungu 
            Dm
Jerit e ati ku
                 Am
Mengharap engkau kembali
  A#       C          Am    Dm
Sayang nganti memutih rambutku
   A#    C          F
Ra bakal luntur tresnoku

F
Hari demi hari uwes tak lewati
Am
yen pancen dalane kudu kuat ati
Dm
Ibarate sego uwes dadi bubur
Am
nanging tresno iki ora bakal luntur
A#              C
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Am             Dm
ora ono liyane sing isoh dadi penggantimu
A#             C                   F
Wes kanggo awakmu seng cocok neng atiku
nganti rambutku putih atimu ra bakal krungu

Dm                  Am                 A#
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
    C      F
merana uripku
    A#          C       Am       Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
       A#                     C
aku nangis nganti metu eluh getih putih

[chorus]
  F                Am
Sayang opo kowe krungu 
            Dm
Jerit e ati ku
                 Am
Mengharap engkau kembali
  A#       C          Am    Dm
Sayang nganti memutih rambutku
   A#    C          F
Ra bakal luntur tresnoku

F
sayang opo krungu tangis e ati ku
Am
mengharap koe bali nang jero ati iki
Dm
nganti rambutku putih  tangis eloh dadi getih
Am
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
A#                 C
aku marang sliramu jero ning ati
aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
A#                 C  
mung kango sliramu cinta mu tetap abadi
F
selamanya sampai akhir hayat ini

Dm                  Am                 A#
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
    C      F
merana uripku
    A#          C       Am       Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
       A#                     C
aku nangis nganti metu eluh getih putih

[chorus]
  F                Am
Sayang opo kowe krungu 
            Dm
Jerit e ati ku
                 Am
Mengharap engkau kembali
  A#       C          Am    Dm
Sayang nganti memutih rambutku
   A#    C          F
Ra bakal luntur tresnoku

F             A#
Percoyo opo bebujamu
            C        F
cintamu kan tetap abadi
Tags: cord gitar via vallen sayang,via vallen sayang cord gitar